Levering door heel Nederland

Onderhoud en service van Mondena kachels

Deskundig advies

MONDENA ITALIA in NEDERLAND
Betaalbare kwaliteitskachels

Pelletkachel Limburg Pelletkachels Limburg

 

Verheugd zijn wij over het feit dat wij de pelletkachels van MONDENA ITALIA in onze showroom in Limburg mogen presenteren.

Kwaliteit en design van Italiaanse bodem en voor een betaalbare prijs. Italië loopt ver voorop in de ontwikkeling van pelletkachels en dat is belangrijk voor een product dat men serieus wil aanbieden en servicen. Een goed gevuld distributiecentrum in de directe nabijheid maakt het mogelijk om u niet alleen snel van uw kachel te voorzien, maar ook van evt. onderdelen en accessoires.

 

Met een zeer uitgebreid garantieplan biedt MONDENA een uiterst klantvriendelijk gebruikersgemak. Uiteraard beschikt elke kachel over een fabrieksgarantie van 2 jaar, maar het garantieplan maakt een garantie op vervangingsonderdelen tot 5 jaar mogelijk.  Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.

 

Veel mensen die een pelletkachel kopen, hebben al ervaring met een houtkachel en zijn zeer enthousiast over de vele voordelen die een pelletkachel biedt. Ook is in de meeste gevallen de reeds bestaande schouw of kachelpijp te gebruiken om uw pelletkachel aan te sluiten. Het grote voordeel van onze pelletkachels is dat ze niet afhankelijk zijn van een natuurlijke trek, maar de uitlaat ondersteund wordt door een ventilator die de restlucht naar buiten drijft

 

Voor mensen die nog geen kachelvoorzieningen getroffen hebben, is zelfmontage een reële optie. Wij voorzien u uiteraard van zoveel mogelijk technische informatie en tips om de aansluiting succesvol te maken.

Omdat wij echter over eigen monteurs beschikken, kunnen wij de montage en installatie bij voorbaat aanbieden of evt. te hulp schieten indien zelfmontage niet direct tot een succes leidt.

 

Tevens kunnen wij u voorzien van alle benodigdheden die er bij de montage en gebruik van een pelletkachel komen kijken. Van de rookkanalen tot aan pellets, de juiste reinigingsmiddelen alsook leuke accessoires.

 

Wij heten u welkom in onze showroom te Kerkrade en adviseren u graag!

 

MONDENA LIMBURG is een onderdeel van ZWEMBADCENTRUM LIMBURG, sinds 1992 ononderbroken actief! Het raakvlak met pelletkachels is dan ook al enige jaren geleden ontstaan bij toepassing in zwembadinstallaties om badwater zo goedkoop en efficiënt mogelijk te verwarmen.

WAAROM EEN PELLETKACHEL?

GOEDEKOPE BRANDSTOF
GEEN JAARNOTA
BIO BRANDSTOF
BRANDSTOF ZELF INKOPEN
GEEN SCHADELIJKE STOFFEN
BETERE WARMTEVERSPREIDING
EFFICIËNTE VERBRANDING
GEEN ROETOVERLAST

BEZOEKADRES
Strijthagenweg 129 b

6467 BR Kerkrade

 

Industrieterrein

Dentgenbach

TELEFOON

0031 (0) 45 571 52 52

0031 (0) 6 307 33 807

bgg adviseren wij Whatsapp te gebruiken!

CONTACT

info@mondenalimburg.nl

OPENINGSTIJDEN
Vanwege vertraagde aanlevering dit jaar en een druk zwemseizoen, hebben wij helaas pas een compleet overzicht van ons programma per 01-10. Wel kunnen wij u van informatie voorzien, en vertellen wat er op dat moment leverbaar is. Daarom verzoeken wij u een eerste informatie aanvraag per mail te doen. In de showroom is momenteel nog niet alles compleet.

15977385_678429522324324_1525495073505880126_n