OVER ONS

Sinds 1992 is ZwembadCentrum Limburg ononderbroken actief in de wellness branche. In deze jaren hebben wij een heldere kijk ontwikkeld op welke producten wij exact willen aanbieden om onze klanten kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

 

Daarnaast hebben we een team van vakmensen om ons heen verzameld, waardoor we nagenoeg alle voorkomende werkzaamheden aan uw project zelf kunnen aannemen en uitvoeren.

 

Deze site voor pelletkachels is bedoeld om u op een gemakkelijke en overzichtelijke manier een indruk te geven van ons aanbod. Via vraag naar installaties i.c.m. zuinige verwarming van (zwembad)water, zijn wij in aanraking gekomen met pelletkachels. Ervaring wees al snel uit dat deze manier van verwarmen zeer effectief en zuinig is. Mede door de vraag van onze klanten naar dit product, hebben wij gekozen het programma verder uit te breiden.

 

Wij hebben gekozen voor de pelletkachels van MONDENA vanwege de combinatie van kwaliteit en design voor een betaalbare prijs.

 

Alle producten die wij verkopen, kunnen ook door onze eigen monteurs geleverd en gemonteerd worden. Zo weet u als klant dat u steeds met hetzelfde bedrijf te maken heeft voor evt. garantie en service.

 

MONDENA LIMBURG is een afgeleide en onderdeel van ZwembadCentrum Limburg. Om het u als bezoeker gemakkelijk te maken, hebben wij ons aanbod in aparte sites verwerkt met elk een passende naam, om de vindbaarheid te bevorderen en overzichtelijkheid te creëren.

 

Wij zijn altijd bereid met u mee te denken of uw plan realiseerbaar is, bij twijfel kan dit zelfs ter plekke bekeken worden.

 

Onder het genot van een drankje, geven wij u graag de benodigde uitleg.

 

U heten welkom: Mario en Esther Thewissen

BEZOEKADRES
Strijthagenweg 129 b

6467 BR Kerkrade

 

Industrieterrein

Dentgenbach

TELEFOON

0031 (0) 45 571 52 52

0031 (0) 6 307 33 807

bgg adviseren wij Whatsapp te gebruiken!

CONTACT

info@mondenalimburg.nl

OPENINGSTIJDEN
Vanwege vertraagde aanlevering dit jaar en een druk zwemseizoen, hebben wij helaas pas een compleet overzicht van ons programma per 01-10. Wel kunnen wij u van informatie voorzien, en vertellen wat er op dat moment leverbaar is. Daarom verzoeken wij u een eerste informatie aanvraag per mail te doen. In de showroom is momenteel nog niet alles compleet.