MONDENA KACHELREINIGER

 

Speciaal reinigings-middel voor uw kachel. Voor het losweken van het meest hardnekkige vuil op zowel kachel als glas. Verwijdert roet-, rook, kool- en teeraf-zetting op kachel en glas.

Flacon  750 ml. € 14,95

Doos 6 flacons € 70,00

ROOKKANALEN EN TOEBEHOREN

 

Om u volledig van dienst te kunnen zijn, bieden wij ook een compleet programma voor rookkanalen en accessoires. Wij maken graag een prijsopgave voor u van de benodigde onderdelen. Af te halen in Kerkrade of samen met uw kachel thuis bezorgd of geïnstalleerd.

MONDENA

PELLETKIT 

 

Handige pelletkit van Mondena.

Voor het gemakkelijk doseren van de pellets laadt u deze het beste om van de zak naar de kit.

Zo naast de kachel direct binnen handbereik!

Inhoud ca. 12 kilo, voorzien van handvaten.

Pelletkit Mondena € 49,95

HET BELANG VAN DE JUISTE PELLETS

 

Uit ervaring weten wij dat het gebruik van de juiste pellets i.c.m. een goed onderhouden kachel de enige manier is om verzekerd te zijn van onbezorgd genot. Omdat wij alle pellets testen en ook onze leveranciers beoordelen op constante kwaliteit en prijsstelling, bieden wij bij aankoop van een pelletkachel een proefpakket van 3 zakken hoge kwaliteit pellets gratis aan.

Zo helpen we u op de juiste weg. Teveel mensen nemen het nog steeds niet zo nauw met de keuze van hun pellets en ook hier geldt: goedkoop is duurkoop.

Ook kan het voorkomen dat slechte pellets niet eens aan een lage prijs te herkennen zijn en certificeringen worden misbruikt.

Laat u dus van ons beraden als het gaat om het kiezen van de juiste pellets.

De enige verdienste die wij hebben aan het adviseren van een bepaald merk, is dat wij niet onnodig huisbezoeken hoeven afleggen door het gebruik van pellets van slechte kwaliteit. Uit coulance worden hier vaak geen kosten voor berekend. 

Wij leggen u graag de verschillen uit.

 

BEZOEKADRES
Strijthagenweg 129 b

6467 BR Kerkrade

 

Industrieterrein

Dentgenbach

TELEFOON

0031 (0) 45 571 52 52

0031 (0) 6 307 33 807

bgg adviseren wij Whatsapp te gebruiken!

CONTACT

info@mondenalimburg.nl

OPENINGSTIJDEN
Vanwege vertraagde aanlevering dit jaar en een druk zwemseizoen, hebben wij helaas pas een compleet overzicht van ons programma per 01-10. Wel kunnen wij u van informatie voorzien, en vertellen wat er op dat moment leverbaar is. Daarom verzoeken wij u een eerste informatie aanvraag per mail te doen. In de showroom is momenteel nog niet alles compleet.